ZAKELIJK

BLOEMENABONNEMENT

Geheel in stijl en naar uw wens, verzorgen wij wekelijks de levering van verse bloemen in een daarvoor passende vaas. Geef uw receptiebalie uitstraling, uw vergaderruimte kleur en maak het kantoor van uw medewerker aangenaam en gezond.

 

Informeer en laat u persoonlijk adviseren naar alle mogelijkheden of vraag een gratis proeflevering aan via zakelijk@wimvanmunster.nl.

RELATIE BLOEMWERK

Bloemen voor elk moment. Of het nu gaat om relatiegeschenken, bij het stilstaan bij een jubileum, het vieren van een verjaardag, de landelijke secretaressedag of het verwelkomen van een nieuwe medewerker, wij hebben voor elk moment het juiste boeket.

 

Wij zorgen dat dit  geleverd wordt op het juiste moment en het juiste adres.

ONZE BLOEMEN IN UW BEDRIJF

Al jaren leveren wij bijna dagelijks verse bloemen bij restaurant Sizzels. Een trendy eigentijdse “look” met een warme uitstraling zorgen hier voor een prettige en informele sfeer. Wij zijn erg blij dat we met onze bloemen hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Denkt u dat Bloemsierkunst Wim van Munster ook iets voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met ons via zakelijk@wimvanmunster.nl

Device Frame