Onze bloemen in uw bedrijf

Al jaren leveren wij bijna dagelijks verse bloemen bij restaurant Sizzels. Gastvrijheid, een ongedwongen sfeer gekoppeld aan een prima prijs/kwaliteit verhouding vormen de basis van het restaurant. Een trendy eigentijdse "look" met een warme uitstraling zorgen voor een prettige en informele sfeer. Op de achtergrond hoort u heerlijke jazz muziek welke op de ambiance is afgestemd. De keuken is internationaal georiënteerd. Met name Mediterrane en Oosterse invloeden zijn volop aanwezig, maar ook de Nederlandse keuken wordt zeker niet vergeten.

Denkt u dat Bloemsierkunst Wim van Munster ook iets voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maison Belle is een creatief en ondernemend interieurbureau, gevestigd in Apeldoorn. Van kleuradvies tot volledig interieurontwerp, voor huis, kantoor of event kunt u bij ons terecht.
Voor een mooie styling van woning en kantoor zijn bloemen en planten onmisbaar. Daarvoor werken we graag samen met vakmensen als Bloemsierkunst Wim van Munster. Ook voor de mooiste potten en woonaccessoires zult u slagen!

Facebook berichten

Openingstijden Winkel

Maandag 10:00 - 17:45 uur  
Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 - 17:45 uur    
Zaterdag 09:00 - 16:00 uur  


Webwinkel 24 uur per dag / 7 dagen in de week

Twitter